Днес е 101-вият ден от руската инвазия в Украйна, започнала

...
Днес е 101-вият ден от руската инвазия в Украйна, започнала
Коментари Харесай

101-ВИ ДЕН ОТ ВОЙНАТА: Конфликтът може да продължи между два и шест месеца

Днес е 101-вият ден от съветската инвазия в Украйна, почнала на 24 февруари.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5799
Проследете с най-важните вести в развиване:

11:21
Войната в Украйна може да продължи още сред два и шест месеца?


Войната в Украйна може да продължи още сред два и шест месеца, съобщи консултант на украинския президент Володимир Зеленски, представен от ДПА. Михайло Подоляк направи тази прогноза в изявление за съветския опозиционен уебсайт "Медуза ".
Копирано
10:20
Министър Проданов: В Европа си мислят, че граничим с Украйна и че ситуацията е неспокойна


Не бива да вършим генерални изводи и да осъждаме вицепремиера Калина Константинова. Все отново чест ѝ прави, че постави старания и се оправи извънредно добре с тази бежанска рецесия. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов.
Копирано
10:10
Доброволец: На украинските бежанци трябваше да им се изясни що е то държавна база в България


Още при започване на май по хотелите и на по-масовите места, на които са настанени хората, трябваше да се изпратят авансово екипи, които да обяснят какво е това държавна база в България. Това показа в предаването „ Тази заран “ в ефира на bTV Кремена Кунева от Фондация "За положителното ", която оказва помощ на украинските бежанци.
Копирано
09:55
Даниел Лорер: Скоро може да имаме квалифицирана работна ръка от Русия


България единствена от целия Европейски съюз посрещна бежанците и ги настани в хотели. Никой различен не го направи, в множеството други страни те бяха настанени по палатки, по бунгала и по квартири по градовете. България подходи извънредно хуманно и в този момент към украинските бежанци у нас стартират да се възприемат същите ограничения, каквито има в цяла Европа. Това уточни в предаването "Тази заран " по bTV министърът на нововъведенията Даниел Лорер.
Копирано
07:54
Представител на Организация на обединените нации е провел " градивни диалози " в Москва за износа на украинско зърно


Заместник-генералният секретар на Организация на обединените нации, отговарящ за филантропичните въпроси, Мартин Грифитс, е провел "открити и градивни диалози " с съветски представители в Москва по въпроса за облекчаването на износа на украинско зърно от черноморските пристанища, заяви нощес представител на Организация на обединените нации, представен от Ройтерс.
Копирано
07:41
Украинската войска си е върнала контрола над част от изгубената територия на град Северодонецк


Украинските сили са си върнали към 20% от територията, която изгубиха в град Северодонецк по време на сраженията с съветската войска, заяви ръководителят на източния район Луганск, осведоми Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР