Днес доверието на председателя на към мен беше свалено.

...
Днес доверието на председателя на  към мен беше свалено.
Коментари Харесай

Раздорите във Възраждане продължават - жената на Николай Дренчев напуска партията

Днес доверието на ръководителя на " " към мен беше свалено. Това пролича, откакто ме изхвърли без пояснения от страницата на – Ловеч, която сътворих и администрирах през годините.

Това написа на персоналната си страница във Facebook Красимира Дренчева, брачна половинка на Николай Дренчев, който по-рано през днешния ден бе изключен от парламентарната група на " ". Ето какво още показа тя: 

" Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това състояние, за мен няма различен вид с изключение на да напусна партията, в чието основаване участвах. Няма да приказвам за жертвите, които съм правила (както и децата ми) – не са били за Костадинов, били са за Родината. Всичко си заслужава, в случай че съм отворила очите най-малко на един човек да се бори за нормалност и за заслужен живот. Жалко, че от време на време нечие его тежи повече от тези неща! е плод на напъните на доста хора. Има доста почтени измежду тях. Няма да кажа нищо против никого от организацията. Но почтени са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, несъмнено и брачна половинка си – честен и кардинален. Тежко е да загърбя 10 годишен труд, вярата и вярата, които са ме водили през годините, само че всичко се гради, а достолепие не мога да си разреша да изгубя. Напускам партията с чиста съвест! ". 



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР