Днес до 12.00 часа е крайният срок, в който столичните

...
Днес до 12.00 часа е крайният срок, в който столичните
Коментари Харесай

Столичните болници определят зелени коридори за ваксинация

Днес до 12.00 часа е крайният период, в който столичните лечебните заведения, в които има самостоятелен, би трябвало да посочат в кои следобедни часове ще провеждат за имунизация против на пациенти, отвън първите четири етапи на имунизация. Това оповестиха за БНР от Столичната районна здравна ревизия.
Целта е да бъде усъвършенствана работата на лечебните заведения и ваксина да могат да получат всички искащи.
 Ваксинацията против ковид: Хвалби за Бойко Борисов, а персоналните лекари всеобщо се оплакват поради организацията Ваксинацията против ковид: Хвалби за Бойко Борисов, а персоналните лекари всеобщо се оплакват поради организацията
Лично аз имам ваксини, само че и в София, както и в Пловдив, имунизациите против ковид за персоналните лекари бяха свършили още по обяд през вчерашния ден (...
В двора на столичната университетска болница „ Св. Иван Рилски “ продължава работа първият денонощен кабинет за имунизации в България.
Регионалната здравна ревизия в Шумен провежда до петък „ зелен кулоар “ за ваксиниране против Covid-19 в разкрития кабинет в МЦ „ Свети Иван Рилски “. Работното време е от 9,00 до 18,00 часа.
От през вчерашния ден и персоналните лекари започнаха имунизация против Covid-19 на своите пациенти. В процеса ще се включат 4300 медици. Здравните управляващи твърдят, че има задоволително налични ваксини. Продължава работата и на 25-те мобилни екипа в цялата страна, които имунизират искащи в дребните и отдалечените обитаеми места.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР