Днес дневните температури слабо ще се понижат и преобладаващите максимални

...
Днес дневните температури слабо ще се понижат и преобладаващите максимални
Коментари Харесай

Днес ще е слънчево с максимални температури до 17 градуса

Днес дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 12 и 17 градуса, в София - към 12 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималните температури ще бъдат сред 14 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, заяви Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9, на 2000 метра - към 3 градуса.

На 28 и 29 декември ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от югозапад и ще е слаб, в доста региони ще стихва и сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена. В петък вятърът ще е западен, в Дунавската низина и Източна България за кратко ще се усили. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, междинна и висока. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, а оптималните - сред 10 и 15 градуса, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР