Днес ДК към БФС обяви наказанието на ЦСКА - София

...
Днес ДК към БФС обяви наказанието на ЦСКА - София
Коментари Харесай

Има опасност ЦСКА - София - Левски да е пред празни трибуни

Днес ДК към БФС разгласи наказването на ЦСКА - София след мача против Лудогорец на “Армията ”. “Червените ” са глобени с две семейства пред празни трибуни и санкция от 15 300 лв..
 БФС наказа ЦСКА - София с два мача без аудитория, БФС наказа ЦСКА - София с два мача без аудитория, " алените " олекнаха с над 15 000 лв.
Последствията за тях обаче могат да са надалеч по-тежки и ЦСКА - София да изпусне 450 000 лв.. Това ще се случи в случай че отборът приключи на второ място в класирането на постоянния сезон, а Левски - пети. Тогава дербито ЦСКА - София - Левски ще е още в първия плейофен кръг, а алегоричен хазаин ще е отборът на Саша Илич. Ако на стадион “Васил Левски ” участват 30 000 фенове и платят приблизително по 15 лв. за билет, това значи доход от 450 000 лв., който няма да влезе в касата на “Армията ”.

Първото домакинство, на което няма да има аудитория, е това против Ботев (Враца) след десетина дни.

Два кръга преди края на постоянния сезон ЦСКА - София е втори на точка зад водача Лудогорец. Левски пък е четвърти, само че единствено на две точки пред Черно море. На “сините ” им следва мач със Септември на “Герена ”, а след това и тежко посещение на Локомотив (Пловдив) в 30-ия кръг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР