Днес Disney пусна новия роман Star Wars: Padawan, който се

...
Днес Disney пусна новия роман Star Wars: Padawan, който се
Коментари Харесай

Disney пусна роман за Междузвездни войни, в който Оби-Уан е бисексуален

Днес Disney пусна новия разказ " Star Wars: Padawan ", който се концентрира върху образованието на Оби-Уан като падуан при неговия преподавател Ки-Гон Джин.

Макар че романът преди малко се появи на рафтовете, почитателите към този момент са снимали някои скрийншоти и приключване на информация за сюжетни точки в книгата. Един от сюжетните моменти, за който се шуми доста, е опцията Оби-Уан Кеноби да е бисексуален или асексуален.

" Star: Wars Padawan " е написан от авторката на бестселъри на New York Times Киерстен Уайт, която е известна най-много с поредицата си " Paranormalcy ". В книгата Оби-Уан става припрян от образованието си под управлението на резервирания Ки-Гон Джин. Оби-Уан постоянно е заставен да прави извършения и да тренира на Корусант, до момента в който сътрудниците му падуани са на задачи. Когато на Оби-Уан най-сетне е предоставена задача, за която Ки-Гон Джин закъснява да се яви, той потегля самичък на задачата. Той попада на планета, цялостна с неподлежащи на контрол млади младежи със лична връзка със Силата. Оби-Уан се причислява към тях в приключенията си, които ще слагат на тестване отдадеността му към джедайския медал.



Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР