Днес директорът на ОДМВР - Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров

...
Днес директорът на ОДМВР - Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров
Коментари Харесай

Благодарствен плакет връчи директорът на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров на началника на Полицейския участък в кв. Изток Даниел Йорданов

Днес шефът на ОДМВР - Кюстендил, ст. комисар Св. Григоров връчи на началника на Полицейския сектор в кв. " Изток " гл. контрольор Даниел ЙордановПлакети Благодарствено писмо, изпратени от шефа на Дома за пълнолетни лица с физически увреждания " Ил. Войвода " в Кюстендил АнелияМилошова. На късата гала участва и началникът на районно управление (на МВР) Кюстендил гл. контрольор РайчоОмерски.

Поводът за вълнуващия миг и получените благодарности е отпреди 2 седмици -домуващв общественото заведение бе станал жертва на машинация. От дебитната му карта е изтеглена сумата от 800 лева от незнайно лице. Служителите от вкъщи са подали сигнала в районно управление (на МВР) Кюстендил, следват незабавнииздирвателнидействия и след по-малко от денонощие Д. Йорданов и сътрудниците му от ПУ " Изток " са с сполучлив резултат по установяването наизвършителката.

В писмото си до шефа на ОДМВР госпожаМилошоваказва: Благодаря, господин Директор, посредством Вас на Дани Йорданов и екипа му за бързата, всеотдайна и сполучлива работа и достигането досправеливост, благодаря от името на работещите идомуващитеза положителния резултат! Убедени сме: Всеки получава заслуженото!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР