dnes.dir.bgРуският президент Владимир Путин ще се срещне със севернокорейския лидер

...
dnes.dir.bgРуският президент Владимир Путин ще се срещне със севернокорейския лидер
Коментари Харесай

Путин се среща с Ким във Владивосток на 25 април

dnes.dir.bg

Руският президент Владимир Путин ще се срещне със севернокорейския водач Ким Чен-ун на 25 април във Владиводост, заяви " Комерсант ", като се базира на собствен неизвестен източник.

Според съветското издание, диалогът сред Путин и Ким ще се организира на остров Руски в Японско море. Двамата водачи ще се срещнат в кампуса на Далекоизточния федерален университет. След диалога, Владимир Путин ще отпътува за Китай, а Ким Чен-ун ще остане във Владивосток до 26 април, като за него е готова културна стратегия.

До момента от Кремъл не са коментирали публично датата и мястото на историческата среща сред двамата водачи. Прессекретарят на Путин - Дмитрий Песков сбито съобщи, че тази информация не се оповестява от съображения за сигурност.

В края на предходната година Ким Чен-ун поздрави с депеша Владимир Путин по случай 70-ата годишнина от установяването на дипломатически връзки сред страните им.

В посланието си севернокорейският водач отбелязва, че връзките сред двете страни са се развивали въз основа на правилата на взаимно почитание, добросъседство и взаимна изгода.

   

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР