„Днес десетки хора дойдоха при нас и споделиха, че ако

...
„Днес десетки хора дойдоха при нас и споделиха, че ако
Коментари Харесай

Нинова се зарече да освободи хората от страха


„ Днес десетки хора пристигнаха при нас и споделиха, че в случай че не си от ГЕРБ - не те взимат на работа. Във всички държавни служби се назначава по партиен симптом. Хората ми споделят: „ Не ги харесваме, само че ни е боязън да го кажем, тъй като ще последват репресии към нас, към околните ни, към децата ни “. Това е модерно иго в съвременна страна, в 21 век. Българска социалистическа партия не желае това за България и за децата ни. Ще ви освободим от страха. Не губете религия, че животът ви може да бъде друг. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред повече от 500 души в Младежкия дом в град Пазарджик.
„ Държавното и общинско опазване на здравето е наш приоритет. Подготвяме повсеместен нов модел на здравната система. Доходите, пенсиите също са наш приоритет. Трябва обаче в България да има дребен и междинен бизнес и произвеждане, а не 10 огромни компании да взимат всички публични поръчки”, безапелационна бе тя.
По думите й хората към този момент желаят смяната да се случи и всеки ден има митинги. „ Българска социалистическа партия сподели, че сме опозицията на това ръководство. Няма друга. Сега ще покажем, че сме и опция на това ръководство. Свикваме най-голямо национално заседание в края на май, на което ще заявим визията на Българска социалистическа партия за бъдещето на България “, съобщи Корнелия Нинова.
Тя уточни, че левицата извежда на напред във времето ролята на страната и държавността в разнообразни браншове. „ Не инцидентно настояваме страната да изкупи ЧЕЗ, тъй като това е стратегически бранш от националната ни сигурност. Сделката е образец за паралелната страна и задкулисие. Нали не мислите, че Гинка от Пазарджик е същинският покупател. Зад нея наднича Борисов”, уточни водачът на опозицията.
„ Няма да идваме при вас единствено на избори, с цел да ви желаеме поддръжката. Тук сме и в този момент, с цел да решаваме проблемите ви”, сподели също Корнелия Нинова. Ръководството на левицата организира и съвещание в града, дружно с общински ръководители на Българска социалистическа партия./Блиц
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР