Днес депутатите заседават в парламента, за да дебатират по връщането

...
Днес депутатите заседават в парламента, за да дебатират по връщането
Коментари Харесай

Днес депутатите дебатират по хартиените бюлетини

Днес депутатите заседават в Народното събрание, с цел да дебатират по връщането на хартиените бюлетини. 

В седмичната стратегия са включени още планът за приемане на процедурни правила за избор на ръководител на антикорупционната комисия и план за избор на нов ръководител на 47-ото Народно заседание, съобщи БНР.

Законопроектът на Българска социалистическа партия за промени на изборните правила е импортиран в проектопрограмата и от левицата, и от ГЕРБ. С тях всеки гласоподавател ще има право да избира по какъв начин да упражни правото си на глас - с машина или с хартиена бюлетина. Левицата стимулира предложенията със спада на изборната интензивност, който отдават на прелюдия преди година напълно машинен избор в секциите с над 300 гласоподаватели.

В програмата за включени и измененията в закона за персоналната помощ, импортирани от " ИТН ".

Те плануват възобновяване на механизма, който подсигурява поддръжка за хората с увреждания въз основа на действителна самостоятелна оценка на потребностите им, използването на асистентска услуга съгласно потребностите на хората с увреждания и възнаграждение на труда на персоналните асистенти с коефициент 1,4 по отношение на минималната работна заплата.

От " Демократична България " оферират основаване на краткотрайна комисия за инспекция на събитията, свързани с нарастване цената на суровия нефт, закупуван от " Лукойл Нефтохим " -Бургас и дейностите, подхванати от страната. В програмата са още разискването на отчетите на националния омбудсман за 2020 и 2021 година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР