Днес денят е неблагоприятен за нови запознанства, пазете се. Вижте

...
Днес денят е неблагоприятен за нови запознанства, пазете се. Вижте
Коментари Харесай

Днес денят е неблагоприятен за нови запознанства, пазете се

Днес денят е неподходящ за нови запознанства, пазете се. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешния ден.
Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на креативна сила, жадност за свободна активност и опити да се реализира фантазията Ви. Само че сходно въодушевление ще бъде не за дълго: към този момент след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще одобри по-умерен тип. Контактите с децата, обичаните хора или с сътрудниците по някаква креативна работа, или с сътрудниците по отдих, има смисъл да бъдат оставени за идващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на неточности в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и методите да поддържате своя организъм в работна форма.
Телец
Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е изключително елементарно. Вашите отговорности към фамилията или приятелите обезателно ще надделеят пред вероятността за сантиментална среща. Добрата вест е, че за пръв път от много време това въодушевление умерено ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите цели. Това е един от тези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е допустимо. Наслаждавайте се!
Близнаци
Състоянието Ви през този ден ще бъде извънредно и може да ви се направи определение като вяли и безинициативни. Остава единствено да се надявате, че Вашия обичан човек ще се заеме с всички Ваши общи неща с удвоена сила, а и че ще се реши да се заеме с разрешаването и на някои Ваши проблеми. В противоположен случай те по този начин и ще си останат дълго време нерешени.
Рак
За Вашия знак през днешния ден най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко наложително оптайте да се справите, до момента в който е още рано.След това си направете проект, по какъв начин ще прекарате вечерта и най- към този момент къде. Не мислете за работата, тъй като в случай че оцените „ мащаба на бедствието ”, няма да сте удовлетворени от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са належащо зло…
Лъв
В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, с цел да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте в детайли да обясните, какво в действителност сте имали поради. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени прекомерно позитивно към Вас.
Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.
Везни
На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.
Скорпион
Този ден може да бъде за Вас освен тежък, само че и рисков. Действайки преждевременно и развълнувано, рискувате да навредите освен на себе си, само че и на другите. Нервните пренатоварвания може да доведат до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избягвате стресовите обстановки. Не се занимавайте с екстремални типове спорт. В общуването проявявайте внимание и нерешителност. Не допускайте хора от Вашето обграждане да се възползват от желанието Ви да помагате, или от Вашата безкористност. Не се намесвайте в работите на своите близки, без това да е извънредно належащо. Те са в положение изцяло независимо да се оправят със своите проблеми, а препоръките Ви надали биха били възприети вярно.
Стрелец
Денят е извънредно подобаващ за решение на ексцентрични задания, изискващи изключително, креативно отношение. Изпълнени сте с решителност и сила и няма бариера, която не бихте могли да преодолеете. Не един път ще се основават обстановки, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се опасявайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат сполучливи. Единственото, с което никога не би трябвало да се занимавате, това е решаването на комплицирани финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са неприятни помощници.
Козирог
Днес денят е неподходящ за нови запознанства, доколкото възникването на проблеми със старите ще се окаже неизбежно. У Вашата половинка през този ден ще се разсъни същински Отело, та ще Ви ревнува даже и от телеграфните стълбове, и то – изцяло съществено!
Водолей
Никога не сте умеели да действате по непознати инструкции. Никога и от никого не приемате заповеди. От време на време спорите даже и с календара: забравяте рождения ден освен на други хора, само че и своя личен. Но в случай че имате опция да зарадвате някого просто по този начин, без мотив, ще извършите и невъзможното, с цел да стане това. А в случай че индивидът, който обичате, се нуждае от повече милувки и грижи, ще го обкръжите с такова внимание, че може в профил да наподобява, че тази Ваша втора половинка просто е не запомнила за някакъв празник.
Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна – доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР