Днес даваме старта на осминафиналите в Индиън Уелс. След изненадващото

...
Днес даваме старта на осминафиналите в Индиън Уелс. След изненадващото
Коментари Харесай

Американец готов за истинска битка срещу Синер

Днес даваме старта на осминафиналите в Индиън Уелс. След изненадващото отпадане на международния номер 1 Новак Джокович, и голямата сензация, която съумя да сътвори 20-годишният Лука Нарди, наподобява, че ни чакат безпределно забавни моменти до края на шампионата.

В един от най-зрелищните осминафинали, един против различен ще се изправят Яник Синер и Бен Шелтън. Италианецът освен завоюва Откритото състезание на Австралия, само че към момента няма нито едно проваляне дотук през сезона.

Шелтън от своя страна е „ жаден “ да се потвърди, и американецът признава, че ще излезе пределно стимулиран против може би най-хубавия тенисист все още,  подготвен за същинска борба.

„ Нямам самообладание да се изправя против Яник. Това са мачовете, в които искам да вземам участие и желая да бъда на огромната сцена. Живея за сходни провокации и ще изляза на корта пределно стимулиран, подготвен да се боря. Твърдо имам вяра, че хората ще  застанат зад мен, и чакам атмосферата да бъде страхотна. Сигурен съм, че с поддръжката на моите сънародници, мога да се оправя добре и да се опълчва оптимално на Синер. Подготвям се за същинска борба и ще дам най-хубавото от себе си, с цел да печеля “, сподели Шелтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР