Днес дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки гостува в

...
Днес дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки гостува в
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на Стоянка Мутафова!

 Днес дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки гостува в ефира на " Събуди се ", с цел да даде информация за положението на обичаната на генерации българи актриса.

Припомняме, че  Стоянка Мутафова бе оперирана наскоро, а малко по-късно положението й се утежни.

" Всичко стана внезапно. Тя се утежни ужасно и отидохме в болничното заведение. Там откриха, че има гной в жлъчката и, и това нещо би трябвало да се в профил. Или ще се съгласите да отстраним жлъчката, в случай, че не отговаряме за упойката, която е ужасно мощна, а Стоянка е на 97 години, или жлъчката ще се пръсне и това ще отиде в нея и тя ще си отиде за 1-2 дни. Трябваше да избера от 2 несгоди една ", призна тя през сълзи.

" Съгласих се за интервенцията и Стоянка съумя да се пребори с упойката. Излезе в много положително положение след интервенцията ", добави още Муки.

" Каза ми, че ме обича, като излезе от упойката. Стоянка беше интубирана, постави й се тръба, тя подвигна температура. Сега сега ситуацията й се усъвършенства. Температурата и спада ", съобщи Мария и добави, че бърза за болничното заведение, тъй като желае да е покрай майка си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР