Днес Даниил Медведев трябваше да премери сили с един изключително

...
Днес Даниил Медведев трябваше да премери сили с един изключително
Коментари Харесай

Това е толкова скучно: Коментарите на Медведев по адрес на Креси в техния мач

Днес Даниил Медведев трябваше да премери сили с един извънредно нетрадиционен противник, а точно американеца Максим Креси. 198-сантиметровият играч влезе съществено под кожата на именития си противник посредством непрекъснатото осъществяване на приома сервис-воле и не беше надалеч от това да вкара дуела в пети сет, само че въпреки всичко международният номер две съумя да затвори навреме срещата в своя изгода.

Руснакът обаче несъмнено трябваше да изхаби съществено количество нерви и до известна степен прекрачи границите на спортсменството, тъй като при един пропуснат ретур извика репликата " това е необикновено скучно ", визирайки игровия жанр на своя конкурент, а не след дълго още веднъж уязви противника си, откакто изрази неразбиране по какъв начин може Креси да е подобен късметлия.

Впоследствие първенецът от US Open беше запитан за появяването на въпросните прояви от негова страна, а самият той призна, че просто е бил на път да полудее в хода на дуела и се е опитал да срине ментално противника благодарение на тези намеци, черпейки ентусиазъм от различен тенисист в Тура, като най-вероятно става въпрос за Ник Кирьос.

Медведев съобщи по какъв начин се е надявал Креси да се шокира от държанието му и да стартира да изпуска дадени удари, само че чистосърдечно призна, че е прекрачил границите и не се гордее със стореното от от себе си.

" I`m not happy with what I said today... "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР