Днес COVID-19 уби и младия актьор от врачанския драматичен театър

...
Днес COVID-19 уби и младия актьор от врачанския драматичен театър
Коментари Харесай

Черен ден! COVID-19 уби и млад актьор от врачанския драматичен театър, трагедията е огромна

Днес COVID-19 умъртви и младия артист от врачанския трагичен спектакъл Лъчезар Благоев, оповестиха от културната институция.
25-годишният мъж бил болен от ковид и в началото се лекувал в домашни условия. През последните 3 дни обаче се влошил и бил превозен в „ Александровска “ в София. За страдание неговото положение в допълнение се усложнявало поради осъществена преди към година бъбречна трансплантация, която лимитира значително методите за лекуването му. Въпреки напъните на лекарите, през днешния ден към обед младият врачанин е умрял.
От театъра във Враца разгласиха погребален пост, който можете да прочетете без редакторска интервенция
„ Черен ден за нашия спектакъл... Днес загубихме най-младия артист от трупата ни - Лъчезар Благоев!
Лъчо пристигна в екипа ни напролет и като нея донесе вяра за всички нас. Със своята младост и светла сила, той ни накара да имаме вяра още веднъж, че през днешния ден е по-доброто време, че няма място за отчаяние, че театъра има потребност от нашата религия и безрезервност. А най-вече от нашата ЛЮБОВ. Който познава Лъчо, познава неговата безусловна и безгранична обич към това изкуство. Тази обич беше в сърцето му и изпълваше живота му с един непрекъснат блян към сцената. Стремеж, чист, който идва напряко от душата на един надарен човек... Толкова доста боли...
Няма доста думи, които биха могли да значат нещо в този миг.
Изразяваме най-искрени съболезнования към родителите и околните на Лъчо. Скърбим с вас... Ще почитаме паметта му и ще носим загатна за него в сърцата си.
Да е ярък пътя ти, Лъчо, сцената на Небесния спектакъл те чака...

Поклон! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР