Днес човек трябва да бъде активен, въпреки скучната предизборна кампания

...
Днес човек трябва да бъде активен, въпреки скучната предизборна кампания
Коментари Харесай

Лара Златарева и Ивайло Захариев: Днес човек трябва да бъде активен

Днес човек би трябвало да бъде деен, макар скучната предизборна акция и неналичието на хрумвания. Около това се сплотиха в изборното студио на Euronews Bulgaria телевизионната водеща и пиар Лара Златарева и театралният и кино артист Ивайло Захариев.

Лара Златарева разяснява, че към този момент никой не приказва за хрумвания и политики, а за числа.  

“Тази математика демотивира хората и все по-трудно се убеждават, че има смисъл да гласоподават ”, уточни тя. 
Купените гласове биха могли да се сменят до един нищо незначещ %, в случай че гласуващите станем повече. Избирателната интензивност е срамна. Истината е, че такава мощ като негласуващите може да трансформират всичко в този момент и да извърнат хода на всички социологически изследвания.
Лара Златарева, тв водеща и пиар специалист

“Много елементарно нещата остават единствено на екран. Изключително значимо е човек да бъде самодеен през днешния ден. Хората не би трябвало да оставят нещата на случайността. Ако не създадем нищо през днешния ден, идващите месеци и години ще бъдат изменени единствено от това безгрижие през този значим ден ”, съобщи артистът Ивайло Захариев. 

Захариев означи, че националният лозунг “Съединението прави силата ” е блян, който сякаш към момента не можем да приемем за част от нашата еднаквост. 

“Действително младежите по-активно гласоподават, моето потомство малко има база за съпоставяне, и когато мощно си поддържал някого и той те е предал по някакъв метод, доста мъчно е да можем да му дадеш втори, трети, четвърти късмет. Безумна предизборна акция и липса на хрумвания ”, добави Златарева. 

Тя уточни, че хората от културата са ухажвани предизборно от политиците. 

“Още от на следващия ден, всички въпроси, които са задавали, като да вземем за пример “от какво имате потребност ”, към този момент няма да ги помнят ”, акцентира тя. 

По думите ѝ отношението на властта към бранша на културата се схваща от избора на отраслов министър.  

Целия диалог вижте във видеото, а развръзката на изборния ден проследете онлайн в уеб страницата на Euronews Bulgaria:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР