Днес бяхме и на есенния панаир в Угърчин с колегите

...
Днес бяхме и на есенния панаир в Угърчин с колегите
Коментари Харесай

Общинските съветници в Угърчин пред Николай Нанков: Всичко, което планирахме замря, проектите ни са на трупчета и не виждаме изход

" Днес бяхме и на есенния панаир в Угърчин с сътрудниците Георг Георгиев, Андриана Младенова и Христо Николов, както и в тетевенското село Голям извор, където към нас се причислиха Иван Цветанов, Цветелина Борисова и моят сътрудник и другар Младен Маринов, лидер на листата на ГЕРБ-СДС за София област. Какво сме създали с кмета на Угърчин не се ангажирам да изреждам, тъй като сигурно нещо ще пропусна. Станимир Петков е от онази порода управленци, за които няма невъзможни неща. Знае какво може да желае от страната, раздава се с душа и сърце и получава. Градът е видоизменен ". Това написа в профила си във Facebook кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.
 
" Разговарях с общински съветници и изцяло разбирам паниките им – страната след вас абдикира от отговорността си към общините у нас, споделиха ми те, обезпокоени по какъв начин ще заплащат издръжката на детската градина, на учебното заведение, на Дома за остарели хора, по какъв начин ще осветяват града и селата през зимата с тези високи цени. Всичко, което планирахме да създадем замря, плановете ни са на трупчета и не виждаме излаз. Искаме държавно управление с визия 5-10 години напред, с цел да можем и ние да планираме и работим. Много направихме, само че всичко е единствено в ръководствата на ГЕРБ, след вас нищо. Това ми споделиха в Угърчин и освен, на всички места проблемите са тези, липса на вероятност, липса на средства, не се приказва към този момент за европроекти, няма визия с отдалечен небосвод ", споделя Нанков. 
 
" С Младен Маринов бяхме в неговото родно село Голям извор. Подкрепата му е значима и скъпа за нас. Благодаря на хората от този край за гостоприемството, за вниманието, за въпросите, за топлото отношение. Ще продължим работата, единствено да имаме разгромяваща победа и държавно управление, това е значимо за България, с цел да спрем инфлацията и понижим тежестта на рецесиите за хората ", акцентира още той.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР