Днес бяха изследвани 129 проби в лабораториите на ВМА, Националният

...
Днес бяха изследвани 129 проби в лабораториите на ВМА, Националният
Коментари Харесай

Изписват първата оздравяла от коронавирус, нови 17 са заразени

Днес бяха изследвани 129 проби в лабораториите на ВМА, Националният център за заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ) в Стара Загора и Варна. От тях позитивни са 6, във ВМА - 7 в Стара Загора са негативни, Варна - 4 позитивни - всички те са на контактни лица от Добрич.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1683
С това още един град се включва в регионалните градове с позитивни проби. Всички са в положително положение. Това съобщи ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски след изключителна среща в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Борисов свика съвещание на спешния щаб

По думите му най-тежко е положението на пациента, който е интубиран в болница „ Пирогов “.

„ Потвърди се позитивната проба на беглеца от „ Пирогов “, сподели началникът на щаба. „ Добрата вест е, че придружителка на пациентка с ковид, към този момент е дала две отрицателни проби и на следващия ден ще бъде изписана. Тя има антитела, като прекарала болестта “, съобщи ген. Мутафчийски.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1683  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР