Днес бившият американски президент Доналд Тръмп трябва да се яви

...
Днес бившият американски президент Доналд Тръмп трябва да се яви
Коментари Харесай

Бившият американски президент Доналд Тръмп трябва да се яви пред федералния съд в Маями

Днес някогашният американски президент Доналд Тръмп би трябвало да се яви пред федералния съд в Маями, откакто против него бяха повдигнати 37 обвинявания.

Доналд Тръмп дойде във Флорида преди явяването си в съда. Очаква се да му бъдат предявени 37-те обвинявания, 31 от които са свързани със шпионаж. По-рано той сподели в радиоинтервю, че президентската администрация го нападна, защото анкетите не престават да демонстрират спад в публичното утвърждение за президента Джо Байдън и тъй като демократите не могат да завоюват изборите почтено, съобщи БНР.

Тръмп не пропусна да повтори, че Байдън не е спечелил изборите през 2020 година

Неотдавна извършени социологически изследвания сочат фактически, че утвърждението за водещия претендент на Демократическата партия за президентските избори през 2024 година, след покачването, което имаше след междинните избори през ноември предходната година, в този момент спада.

В същото време от анкетите се вижда, че Байдън и Тръмп са водещите фигури в президентската конкуренция сега.

Властите в Маями са в очакване огромни групи от поддръжници на Тръмп да дойдат към съда. Бившият президент прикани за мирни демонстрации, само че някои от поддръжниците му одобряват тези обвинявания, като акт на война и приканиха за отмъщение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР