Днес беше проведена първата за годината среща, на която бяха

...
Днес беше проведена първата за годината среща, на която бяха
Коментари Харесай

Измислиха как да облекчат трафика по Околовръстното на Пловдив!

Днес беше извършена първата за годината среща, на която бяха разисквани разновидностите за механически решения, които оптимално бързо да облекчат трафика на Околовръстното шосе и кръговите кръстовища в посока Пазарджик и Асеновград. На следващата среща, която се организира по самодейност на регионалния шеф Здравко Димитров, участваха представители на съдружие " Бизнесът за Пловдив, " ИСА – 2000 “, шефът на ОПУ – Пловдив Пламен Райчев, зам.-областният шеф Петър Петров, зам.-кметът на Пловдив Димитър Кацарски, архитектите  Валентин Маринов и Атанас Недевски, гл. контрольор Петър Тосков – РСПБЗН – Пловдив, специалисти от Областна администрация, " Пътпроект “ и общините Асеновград, Куклен и " Родопи ".

Бяха разисквани техническите благоприятни условия за облекчение на придвижването посредством създаване на естакади на двете кръгови кръстовища, както и уголемение посредством в допълнение платно на кръговото кръстовище от Околовръстно шосе в посока Пловдив.

Областният шеф инициира среща в АПИ, на която ще бъдат показани настояванията, с цел да се започват процедурите. На срещата бе взето решение при започване на идната седмица да бъде направено задание за препроектиране на кръговите кръстовища на Околовръстното.

Днес регионалният шеф утвърди плана за Подробен устройствен план на локалните платна на път II-86 Пловдив – Асеновград и стартират отчуждителите процедури на парцелите, попадащи на териториите на общините Асеновград, Куклен и " Родопи ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР