Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП Волт и ПП

Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП Волт и ПП ...

Коалиция ``Продължаваме Промяната`` ще е най-малко от 2 партии - Волт и СЕК |


"Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП "Волт" и ПП "Средна европейска класа", с което двете партии образуваха коалиция "Продължаваме Промяната" за съвместно явяване на парламентарните избори на 14 ноември Представляващи коалицията са Кирил Петков и Асен Василев".

Това се посочва в прессъобщение от "Продължаваме промяната". Разговори за присъединяване към коалицията се водят и с други партии, които "биха припознали основните политически цели и приоритети на коалицията и са готови да спазват заложените в споразумението принципи", допълват още оттам.

От "Продължаваме промяната" посочват, че се обединява около идеята за продължаване на промяната в управлението на държавата, следвайки принципите на нулева корупция и спиране на изтичането на държавен ресурс по непрозрачен начин.

"Основните цели на коалицията са създаването на икономическа среда, която да подпомага свободното развитие на малкия и среден бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични инвестиции, справедливо и балансирано разпределение на средствата на държавата и върховенство на закона. Приоритет за обединението ще бъдат инвестициите в качествено образование, развитие на по-добро и достъпно здравеопазване, модерна инфраструктура и социална политика, осигуряваща достойни доходи на възрастните хора", пишат още от "Продължаваме промяната".

Източник: offnews.bg