Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП Волт и ПП

...
Днес беше постигнато коалиционно споразумение между ПП Волт и ПП
Коментари Харесай

Коалиция ``Продължаваме Промяната`` ще е най-малко от 2 партии - Волт и СЕК |

" Днес беше реализирано съдружно съглашение сред Политическа партия " Волт " и Политическа партия " Средна европейска класа ", с което двете партии образуваха коалиция " Продължаваме Промяната " за взаимно явяване на парламентарните избори на 14 ноември Представляващи обединението са Кирил Петков и Асен Василев ".

Това се показва в прессъобщение от " Продължаваме промяната ". Разговори за присъединение към обединението се водят и с други партии, които " биха припознали главните политически цели и цели на обединението и са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила ", допълват още оттова.

От " Продължаваме промяната " показват, че се сплотява към концепцията за продължение на смяната в ръководството на страната, следвайки правилата на нулева корупция и прекъсване на приключването на държавен запас по непрогледен метод.

" Основните цели на обединението са основаването на икономическа среда, която да подкрепя свободното развиване на дребния и междинен бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични вложения, заслужено и уравновесено систематизиране на средствата на страната и господство на закона. Приоритет за обединяването ще бъдат вложенията в качествено обучение, развиване на по-добро и налично опазване на здравето, съвременна инфраструктура и обществена политика, осигуряваща почтени приходи на възрастните хора ", пишат още от " Продължаваме промяната ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР