Днес беше изтеглен жребият за 1/4-финалите на Купата България. ФК

...
Днес беше изтеглен жребият за 1/4-финалите на Купата България. ФК
Коментари Харесай

Спартак Варна ще гостува на Ботев Пловдив в четвъртфиналите от турнира за купата на България

Днес беше изтеглен жребият за 1/4-финалите на Купата България. ФК Спартак Варна ще гостува на ФК Ботев Пловдив в четвъртфиналите от шампионата за купата на България. Победителят се дефинира в един дуел на директна елиминация. Срещата би трябвало да се организира на 27-и февруари идната година, само че е допустимо да има смяна в програмата. Варненският отбор е единственият представител на Втора лига в тази фаза от конкуренцията. Отборът, воден от Васил Петров в профил Фратрия в предварителния кръг на шампионата, а по-късно участващите в Ефбет лига ФК Крумовград и ФК Локомотив (София).

В тази фаза на шампионата вземат участие общо 8 тима, които бяха сложени в една урна при цялостен чоп. Отборът изтеглен първи е хазаин в срещата. Жребият дефинира 4 двойки тимове, като хазаин ще бъде първия изтеглен тим. Победителят се излъчва в една среща и се класира за полуфиналите на шампионата.

Според нормативните документи на БФС, от четвъртфиналната фаза на шампионата във всички мачове ще бъде дейна системата VAR. Мачовете ще се играят в интервала 27-29 февруари 2024 година.

Ето всички конфликти:

1. Ботев (Пловдив) - Спартак (Варна)

2. ЦСКА - Арда

3. Лудогорец - ФК ЦСКА 1948

4. Хебър - Пирин
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР