Днес Берлин бе блокиран за повече от два часа, след

...
Днес Берлин бе блокиран за повече от два часа, след
Коментари Харесай

Берлин блокиран за часове заради залепени екоактивисти

Днес Берлин бе блокиран за повече от два часа, откакто екоактивисти от групата „ Последното потомство “ се залепиха с лепило на най-оживените улици в града с нов тип лепило. То се отстранява по-трудно и отнема повече време хората да бъдат отлепени от асфалта.

Магистралите в региона на града бяха изключително наранени. По данни на Центъра за пътна информация закъснения до два часа е имало на автомагистрала А100 в двете направления и на автомагистрали А111 и А115 в посока центъра на града.

В градския трафик на Берлин бяха наранени минимум 17 места. Много автобусни направления също бяха лимитирани от блокадите.

През миналата седмица деятелите си бяха взели отмора. В понеделник, съгласно личните изказвания на деятелите, групата е употребила примес от пясък и лепило, с цел да отнеме в допълнение време за отлепяне на залепените ръце от асфалта.

Така да вземем за пример на кръстовището на улиците „ Данцигер Щрасе “ и „ Пренцлауер Алее “ се наложило полицейските сили да употребяват резачки, с цел да отстранят стачкуващите от пътя. След това службата за гражданско строителство трябваше да ремонтира пътя.

Освен това по време на един от митингите екоактивист се е залепил за джантата на предна гума на джип. В този случай се е наложило цялото предно колело да бъде отстранено от чиновници на незабавна помощ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР