Днес бе първото заседание на правителството Денков - Габриел, с

...
Днес бе първото заседание на правителството Денков - Габриел, с
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ново правителство, стари дрязги, познати герои

Днес бе първото съвещание на държавното управление " Денков - Габриел ", с което се чака да се отвори нова страница в обществено-политическия живот в България, само че някои неща наподобява не се трансформират.

Вчера се очерта опцията депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски да влезе в комисията за промени в конституцията, а през днешния ден това стана факт с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, " ИТН " и с безмълвна поддръжка от " Възраждане ".

Същевременно днешното съвещание в Народното събрание бе помрачено и прекъснато поради следващи невъздържани прояви на " Възраждане ", представители на която осуетиха изявление на " остарелия си познайник " Явор Божанков.

Висш съдебен съвет не се съобрази с предлагането на Иван Гешев да бъде формирано дисциплинарно произвеждане против заместника му Борислав-Боби Сарафов. Същевременно продължава да " стреля " към Народното събрание и ГЕРБ - Софийската градска прокуратра му предлага да изиска имунитета на депутата и досегашен национал по битка Даниел Александров за педофилия.

Същевременно, едвам почнал, кабинетът върна отпред на Национална агенция за приходите познато лице - Румен Спецов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР