„Днес България има нужда от силен президент, който не се

...
„Днес България има нужда от силен президент, който не се
Коментари Харесай

Илияна Йотова: България има нужда от силен президент, който не се крие зад чужди решения

„ Днес България има потребност от мощен президент, който не се крие зад непознати решения. Който е посочил, че е съдбоносен и самоуверен и може да взима решения, които от време на време не са доста известни, в това число и за самия него. Но това е водачът, лидерът, който може да гледа в бъдещето. И да води хората след себе си ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. Според нея през днешния ден имаме потребност от президент, който не подписва покупко-продажби с министри или ръководещи партии, а човек, който може да застане и да каже - „ вашето време свърши ". „ Имаме потребност от президент, който сплотява за друга България - за България на своите жители и търси поддръжката на всички, които ще го поддържат в битката против корупцията и беззаконието ", сподели още тя и добави: „ С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза, тъй като това не е заричане. Това е принадлежност. Така, както фамилиите оказват помощ на децата си и споделят С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза. Така, както се грижим за родителите си и споделяме С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза, по този начин и през днешния ден с президента Радев ви споделяме: С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза за победа на първи тур ", акцентира Йотова.



Вицепрезидентът разяснява, че през тези години с президента Радев са водили борба на няколко фронта, само че не с хората на България, а с беззаконието, корупцията, превзетата ни страна, схемите и зависимостите. „ С тези, които станаха на гърба на всички нас баснословно богати. Дори и последните дни се приказва за милиарди. Но има смели хора в страната, които ще попитат къде са тези милиарди и кои са отговорните ", безапелационна е тя. „ Днес нашите съперници на всеослушание приказват по какъв начин са репресирани. Не е принуда, когато се бориш против купения избор, против въздействията и зависимостите, тъй като това е битка за закона. А от този закон и неговото равно използване имаме потребност всички ние ", сподели още Йотова.

Румен Радев и Илияна Йотова благодариха за поддръжката и доверието на всички присъстващи и припомниха, че през 2016 година още веднъж са били дружно, с доста сила и възторг. „ 5 години ние също бяхме с вас и бяхме вашия глас. Всяко заричане, което дадохме, през днешния ден заставаме с открити очи и споделяме - изпълнихме го! ", сподели още Йотова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР