Днес (б.р. вчера) имаше много фрагменти, които създадоха разклащане в

...
Днес (б.р. вчера) имаше много фрагменти, които създадоха разклащане в
Коментари Харесай

Безлов: Коалицията се разклати, но може да изкара дълго

Днес (б.р. вчера) имаше доста фрагменти, които сътвориха разлюляване в обединението. Това сподели анализаторът Тихомир Безлов. По думите му обединението може да се задържи доста дълго, макар вътрешните различия. Допълни, че съгласно него отиването на нови избори ще докара до загуби за всички участници в Народното събрание.

Голямото очакване в Плана за възобновяване е огромният план за батериите. Най-сериозното парче от договорката за енергетиката и бива предстоящо с най-голямо съмнение, сподели още той.

Анализаторът разяснява и заканите към претендентът за шеф на Българска народна банка Любомир Каримански.

Тези румънски карти са остаряла тематика, още от началото на телефонните измами. Безспорен е сблъска. Това е от линиите на ръководещите. От едната страна шефът на Българска народна банка и конфликта сред Има Такъв Народ и „ Продължаваме промяната “. Другата линия на напрежение е за военната помощ за Украйна. Зад нея „ Демократична България “ и против нея Българска социалистическа партия. Северна Македония тази тематика не се е изострила, означи Безлов.

Той посочи, че шефът на Българска народна банка е основна фигура от позиция на запаси.

Най-сериозният проблем е връзката с Европейската централна банка. И огромната тематика приемането на еврото в България. Там има доста дълготраен финансов запас, добави още той.

Относно даването на военна помощ за Украйна, Безлов съобщи, че би трябвало България да се посочи къде е. Дали сме дружно с Орбан и ще станем втората страна, която не дава оръжие на Украйна. България е най-големият производител на боеприпаси, създадохме усложнения в износа за Близкия изток по време на войната в Сирия. Руските канали вършат всичко допустимо България да не стане най-големият експортьор на боеприпаси. През сътрудниците от НАТО изнасяме за Украйна. Ако България бъде третирана като страна, която е с държи като Унгария ще претърпим финансови вреди, уточни още Безлов.

Безлов разяснява и тематиката със закупуването на самолети Ф-16. Цената на самолетите е по-висока от предходната. Когато направихме първият опит искахме да купим втора ръка. Тогава това провокира политически конфликт докара до пазаруването на нови, скъпи самолети. Моето съмнение е, че ще се търси втора ръка. Някои биха споделили, че няма потребност от тези самолети, тъй като бъдещето е на дроновете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР