Днес астрологът ще ви разкаже за щастливите числа според знака

...
Днес астрологът ще ви разкаже за щастливите числа според знака
Коментари Харесай

Кое е щастливото число на всяка зодия

Днес астрологът ще ви опише за щастливите цифри съгласно знака на зодиака.
Ако човек не има вяра в шанса, това значи, че има неприятен житейски опит. В реалност, от време на време събитията се развиват по подобен метод, че човек просто е преследван от триумфа.
Щастливите цифри съгласно зодиите ще донесат шанс и ще ви оказват помощ да постигнете задачите си
1 – щастливото число на Водолей
То приказва за уникалност и мощни лидерски пристрастености. Астролозите поучават да се употребява, когато на индивида се слагат амбициозни цели. Хората, които са покровителствани от единица, не разчитат на случайността.
2 - щастливо число за Рак, Везни, Телец
Хората, които са покровителствани от това число, елементарно реализират контакт с другите, могат да разрешат всеки спор, да намерят компромис и да завоюват.
3 - щастливо число на Близнаци, Дева, Козирог
Щастливото число съгласно зодия носи голямо свещено значение, не на вятъра даже молитвите се произнасят три пъти. Числото носи шанс, отваря всевъзможни порти, оказва помощ да се доближат върховете на кариерата и обществената стълбица. Тройката пази Близнаци, Дева и Козирог.
4 - щастливо число за Козирог, Рак, Скорпион
Четворката приказва за просветеност, бдителност и неизменност. Хората, които са покровителствани от тази цифра, са мощни и самостоятелни персони, които елементарно могат да се оправят с всевъзможни задания.
5 - щастливо число за Скорпион, Овен, Стрелец
Пет е цифрата на силата. Хората с това щастливо число реализират съществени висоти в кариерата си. Техните благоприятни условия не познават граници, а упоритостите им са отвън упованията, тъй че те живеят по правилото: „ Виждам задачата - не виждам трудности “. Провалът ги чака единствено в един случай - в случай че се съгласят да танцуват по нечия свирка.
6 – щастливо число на Близнаци, Везни, Риби
Шестицата символизира дългоденствие, младост, здраве и хубост. Успехът е елементарен за хората, които са свързани с този номер, защото знаят по какъв начин да основават и употребяват потребни контакти. Те са енергични, в придвижване, обичат смяна на ситуацията и не акцентират обстоятелството, че е належащо да се приспособяват към събитията.
7 - щастливо число за Дева, Козирог, Водолей
Седем е аналитична дарба. Такива хора елементарно реализират триумф с помощта на своята просветеност, досетливост и развита вътрешен глас. Сред хората, които са покровителствани от седмицата, има доста учени и откриватели. Те непрекъснато генерират хрумвания, които се оказват сполучливи.
8 - щастливо число за Лъв и Стрелец
Целенасоченост, сила, водачество - всичко това е обвързвано с хората, свързани с осмицата. Те са суетни, обичат триумфа и всичко обвързвано с това. Колкото и да е необичайно, с това отношение към парите те постоянно забогатяват, удряйки джакпота там, където другите не биха рискували.
9 – щастливо число за Овен, Лъв, Везни, Скорпион
Деветката е усвоила качествата на всички цифри от 1 до 8, само че неговата специфичност е, че човек може да употребява тези качества както за положително, по този начин и за зло. Ако човек не поеме по пътя на самоунищожението, цифрата ще му помогне да стигне до триумфа. Ако желанията му не са чисти, го чакат тествания и неуспехи.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР