Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция

...
Днес американският колониален режим у нас излезе със специална позиция
Коментари Харесай

Костадинов отговори на Денков: Правителството е нелигитимно

„ Днес американският колониален режим у нас излезе със специфична позиция за „ Възраждане “, съгласувана с посолството “, това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов в отговор на изказването направено през днешния ден от премиера Николай Денков.

„ Единствената съпротива в България е „ Възраждане “, и защото е на път да стане първа политическа мощ, американският режим желае да я забрани. Така ръководещите неофашисти решително потеглят по стъпките на своите фашистки прародители “, сподели още Костадинов.

Той съобщи, че „ Възраждане “ не признава това държавно управление, защото е нелегитимно. „ Напомням, че пуснахме сигнал в Прокуратурата поради изнесените данни за осъществено от ръководителите на ПП-ДБ закононарушение " държавна измяна ". така наречен държавно управление на процедура съставлява единствено и само американския дипломат “, сподели Костадинов.

„ Очевидно американският режим в родината ни върви по стъпките на украинския сюжет отпреди 10 години, с което цели да трансформира България във втора Украйна. Управляващите неофашисти няма да се поколебаят даже да разпалят революция в страната ни - в последна сметка поради това бяха назначени за министри от посолството “, добави водачът на „ Възраждане “. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР