Днес Ален Делон навършва достолепните 86 години. Името на френския

...
Днес Ален Делон навършва достолепните 86 години. Името на френския
Коментари Харесай

Един секссимвол на 86: честит рожден ден, Ален Делон!

Днес Ален Делон навършва достолепните 86 години.

Името на френския артист, режисьор, сценарист, продуцент и артист е анаграма на “le don” (дарбата) и постоянно се счита, че е негов псевдоним . Това обаче е рождената фамилия на секссимвола на 60-те.

Прочетете някои от най-вдъхновяващите цитати на Ален Делон в галерията долу.
 Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон
През 1958 година при снимането на кино лентата Кристина Делон се среща с австрийската актриса Роми Шнайдер, а от 20 март 1959 година двамата са сгодени. По време на тяхната връзка Ален има любовна спекулация с немската певица и фотомодел Нико, която на 11 август 1962 година ражда наследник на име Кристиан Аарон Булон.

 Ален Делон Getty

Делон е опровергал своето бащинство, само че Нико продължава да твърди, че той е бащата. През декември 1963 година след близо 5-годишен годеж Делон и Шнайдер завършват връзката си.

На 13 август 1964 година Ален се дами за Натали Бартелеми, родена на 1 август 1941 година в Мароко - известната френска актриса и модел, позната като Натали Делон. Един месец по-късно им се ражда наследник Антони. На 25 август 1968 година Ален и Натали се разделят и от 14 февруари 1969 година са разведени.

Интимни приятелки на Делон са били актрисите Мирей Дарк и Ан Парийо. След това на 51 години той се дами за холандската манекенка Розали ван Бреемен и е с нея съвсем 15 години (1987 - 2001). По това време е почетен с най-високите награди в кариерата си.

През последните години Ален Делон е прочут освен като превъзходен артист, само че и като сполучлив предприемач. Под неговата комерсиална марка "AD " се създават доста артикули като парфюми и цигари. Той ръководи и лична авиолиния. Почитателите на творби на изкуството високо правят оценка сбирката на Делон. В частност, през 2007 година артистът е продал част от своята сбирка от картини за към 9 милиона евро.

Той нееднократно е споделял, че има вяра в джентълментството, че обожава дамите, само че е желал да даде цялата си обич единствено на една-единствена. Животът обаче има други проекти за този мъж и той претърпява много в своя житейски път.

Днес ще ви срещнем с някои от най-мъдрите и същински мисли на артиста за живота, които сигурно ще ви разчувстван.

 Ален Делон Getty

„ Обичам да ме обичат по този начин, както аз се обичам “ е един от обичаните ни цитати от великия артист.

Вижте още негови изявления
 Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон
Автор: Росица Костадинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР