Днес Алекс Гърдева вече е на 37 години, а предвид

...
Днес Алекс Гърдева вече е на 37 години, а предвид
Коментари Харесай

Алекс Гърдева от “Ергенът” чукна 37 в женска компания, размечта се за мъж и деца

Днес Алекс Гърдева към този момент е на 37 години, а поради всекидневието и професионалните ѝ задължения присъединяване ѝ в сантименталното риалити “Ергенът ” наподобява забравено. Въпреки че не съумя да стигне до край, напускайки по лично предпочитание, тя бе считана за една от фаворитките на Виктор. В последна сметка психоложката избра да си тръгне с високо вдигната глава и да не се затормозява ненужно във формата.

В женска компания означи Алекс 37-ия си рожден ден. Сред гостите ѝ очевидно са били певицата Ева Георгиева-EVA, която също се разписа с присъединяване в “Ергенът ”, и колежката ѝ Лидия. По случай празника Гърдева споделя, че в началото са били на ресторант, а след това са се преместили в бар, където я е чакало изненадващо Paris Party. Прекарването дефинира като отлично, а измежду подаръците ѝ се мъдрят не една и две гривни. За похлупак духването на свещичките е било съпроводено с пожелаването на единственото нещо, което ѝ липсва досега – семейство с деца и прелестен брачен партньор.

Така една от най-запомнящите се дами в сантименталното риалити отметна следващата година в живота си. По думите на Алекс Гърдева целият живот в никакъв случай не е черно-бял, в противен случай, разноцветен и многопластов е. С верните хора пък се трансформира в по-красиво, вдъхновяващо и вълшебно преживяване.

Автор: ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР