Днес актьорът Джордж Клуни навършва 57 години. Рожденият му ден

...
Днес актьорът Джордж Клуни навършва 57 години. Рожденият му ден
Коментари Харесай

Джордж Клуни посреща 57-ата си годишнина като щастливо женен мъж с две деца

Днес артистът Джордж Клуни навършва 57 години . Рожденият му ден тази година сигурно ще е по-специален откакто към този момент е баща на близнаци.
 
На 7 юни м.г. брачната половинка му Амал роди близнаците Ела и Александър в Лондон. " Тази заран Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е замаян и ще се възвърне след няколко дни ", сподели представител на артиста.
 

 
 Guliver/Getty Images

Миналата година в очакване на близнаците Клуни посрещна персоналния си празник в звездна компания, само че без брачната половинка си Амал. Актьорът се разноски по река Темза дружно със Синди Крауфорд и брачният партньор й Ранди Гербер. " Винаги можем да разчитаме на него за фотобомба! ", написа тогава супрмоделът под занимателен кадър на компанията.
   

A post shared by (@cindycrawford) on May 8, 2017 at 5:51am PDT

Тази година обаче семейство Клуни евентуално ще прекара празника на артиста дружно. Още повече, че има дребни помощници, които да не го оставят самичък да гаси свещичките върху тортата.
 
 Guliver/Getty Images

Но знаем ли всичко за очарователния артист?
 
Джордж е желал да играе бейзбол, само че не е съумял да премине даже първата контрола. И въпреки всичко, евентуално не инцидентно избира бъдещата си специалност пред камерата - майка му Нина Брус е печелила конкурс за хубост, а татко му - Ник Клуни, е бил... артист.
 
През декември 1989 година се дами за актрисата Талия Болсъм , само че след раздялата им се зарича да остане безконечен ерген . Той даже се хваща на бас с Мишел Пфайфър и Никол Кидман, че няма да се ожени наново до 40-тия си рожден ден.
 

 
 БГНЕС

След това дълги години той беше на неотменна част от класациите за обаятелен ерген, моден мъж, даже като един от най-красиво остаряващите в Холивуд . Актьорът е вторият мъж, който се появява на корицата на списание „ Вог “ след Ричард Гиър. През 2007 година Клуни е номиниран за един от 50-те най-стилни мъже през последните 50 години.

Смятан е за един от най-интелигентните хора в Меката на киното , Джордж Клуни е прочут и с благотворителната си активност.
 
Актьорът е притежател на голям брой награди - „ Еми “, „ БАФТА “, „ Златна камера “, „ Европейска кино премия “, „ Сатурн “, две награди „ Оскар “, три награди „ Сателит “ и четири награди „ Златен глобус “, номиниран е за „ Бодил “ и „ Златна мечка “.
 
 Guliver/Getty Images

През май 2013 година ориста го среща с красивата адвокатка Амал Аламудин. Клуни бил в италианското си имение покрай езерото Комо. „ Общ другар ми звъна и ми сподели: Идвам при теб, може ли да дойда с една другарка? Отговорих му: Да, несъмнено “, описа преди време в шоуто на Дейвид Летърман по Netflix артистът.
 
Двойката подписва брак през септември 2014 година във Венеция в обкръжението на околните им хора. От юни м.г. се радват на близнаците си Ела и Александър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР