Днес adidas Running представи лимитирана и подобрена версия на състезателната

...
Днес adidas Running представи лимитирана и подобрена версия на състезателната
Коментари Харесай

Атлетите на adidas с нова версия на adizero sub2 на Берлинския маратон

Днес adidas Running показа лимитирана и усъвършенствана версия на спортната обувка adizero Sub2, като продължава пътешествието, почнало с представянето на първата версия при започване на годината. След успеха си в Токио през февруари, кениецът Wilson Kipsang още веднъж ще се опита да счупи върха в маратонското тичане в Берлин.

С впечатляваща история на триумфи в маратоните, в това число поставяйки четири международни върха, adizero е най-бързия модел на adidas и в този момент, след години авангардни нововъведения, изследвания и тествания от експертите на adidas. Сега той става още по-добър, употребявайки олекотен BOOST. Целта на марката беше да сътвори най-бързата обувка в света за съревнование на дълги дистанции, като проучва напъните по време на 20,000+ стъпки, нужни да се избяга един маратон.

• Независими научни спортни проучвания демонстрираха, че Boost може да обезпечи един % усъвършенстване на резултатите
• Цялостното понижение на тежестта на обувките със 100 грама обезпечава спомагателен % усъвършенстване
• Подметката, направена от гума Continental, обезпечава по-добро сцепление и по-малко падение, което значи, че спортиста може да тича без ограничаване

Елитният контур е в центъра на амбициозната гама Sub2 на adidas. Основан на вярването, че двучасовата маратонска граница би трябвало да бъде реализирана в действителни спортни условия, всяка иновация и състезание на продукта е опция да се приближи повече до прекосяването на двучасовата бариерата.

Обувката, налична сега в черно, се отличава със междинна част на подметката, направена от BOOST Light и комбинира водещата в промишлеността система за възвръщане на силата с най-леката пяна BOOST на adidas. Вдъхновена от лекотата на облаците, BOOST идва за първи път с мраморна шарка.

Горната част е направена от един пласт ултралек плат, планиран от олекотена мрежа с вътрешно укрепване, а новаторския Microfit обезпечава на спортиста непоклатимост и комфорт. Външната част на подметката, Continental Microweb (еволюция на Stretchweb) усъвършенства сцеплението и понижава хлъзгането.

Wilson Kipsang, кенийски маратонец и спортист на adidas сподели: „ adidas adizero Sub2 промени подготовката ми за деня на надпреварата. Тя е лека, с гъвкава конструкция, в композиция с невероятното сцепление и технологията BOOST Light, ми оказва помощ да търча оптимално дейно. Имам повече сила и мощ да спринтирам по време на тичане, даже и във финалните стадии на надпреварата. За мен значи доста да се състезавам с тази обувка, която е най-хубавата от всички, които съм тествал. “

Matthias Amm, Директор продуктова категория, adidas Running сподели: “Тази година Берлин е извънредно трогателен за нас, защото събираме нашите най-бързи спортисти и артикули в най-бързата маратонска платформа в света. Мисията ни е да сътворяваме най-хубавото за спортистите. С adizero Sub2 разработихме артикул, планиран да им разреши да отключат техния капацитет. Берлин е значимо събитие в пътешествието ни и сме разчувствани да забележим представянето на нашите маратонци в неделя. “

adidas adizero Sub2 е лимитиран модел, предопределен единствено за най-бързите бегачи в света, в това число кенийските спортисти Wilson Kipsang, Patrick Makau и Felix Kandie, които ще бягат с обувката в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР