Днес, 9-ти юли, от 19:00 ч. пред Президентството ще се

...
Днес, 9-ти юли, от 19:00 ч. пред Президентството ще се
Коментари Харесай

Честват годишнина от антиправителствените протести днес

Днес, 9-ти юли, от 19:00 ч. пред Президентството ще се означи годишнина от пускане на през 2020 г , оповестява БГНЕС. " Измина една година, откогато стартираха митингите ни против мафията, която си имаше страна. 116 дни, които разсъниха гнева на българите във всяка точка на света. 12 месеца, в които неистовата ни фантазия за нормалност изпълваше площадите и улиците из цяла България ", декларира служебният министър на културата Велислав Минеков.

" 365 дни, в които продължаваше борбата ни за връщане на държавността, нормалността и компетентността във всички сфери. Битка, подкрепена всички - от безработния, през завърналите се от чужбина съумели и кадърни младежи до президента на България. 8 760 часа, изпълнени с доказателства, че гражданското общество не е единствено куха фраза, а действителността, която заслужаваме – ние, децата ни и нашите внуци ", акцентира Минеков.
 Антиправителствените митинги не престават в Пловдив, ще има и автошествие Антиправителствените митинги не престават в Пловдив, ще има и автошествие
Антиправителствените митинги не престават и през днешния ден. В Пловдив по обяд се провежда автошествие, което се чака да обиколи централните...

Той приканва хората да се съберат пред Президентството, с цел да отпразнуват съединението, което направи силата. " И да си напомним, че не би трябвало да губим нито секунда повече в взаимни отстъпки – с страната, с бъдещето и със съвестта си ", споделя Минеков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР