Днес (9 октомври) се проведе заседание на Управителния съвет на

...
Днес (9 октомври) се проведе заседание на Управителния съвет на
Коментари Харесай

Данчо Лазаров остава начело на родния волейбол до 2021 година

Днес (9 октомври) се организира съвещание на Управителния съвет на БФВ. На него участваха 21 от общо 25 членове, госпожа Мина Николова - ръководител на Комисия Национална волейболна лига - мъже и дами, както и районните отговорници.

Членовете на УС изрекоха признателност към госпожа Николова за сполучливото осъществяване на шампионатите от НВЛ в последните сезони, като регистрираха повишение качеството на шампионата.

Председателят на УС Данчо Лазаров благодари и поздрави членовете на управата за отличната работа, обвързвана с организацията и провеждането на Световното състезание по волейбол за мъже в България, за което беше дадена извънредно висока оценка персонално от президента на Международната федерация Ари Граса и президента на Европейската конфедерация Александър Боричич.

Управителният съвет гласоподава да бъдат признати два нови клуба – Славия 2017 и Ерма 96 (Трън).

След извършено разискване и персонално изказано мнение от всеки един от присъстващите членове на УС единомислещо, с 21 гласа, бе решено актуалното управление на Управителния съвет, отпред с ръководителят Данчо Лазаров, да предложи на идното Общо заседание на БФВ да бъде взето решение за установяване на мандата на управителните органи на федерацията до 5 април 2021 година, което е и крайният период според Устава на сдружението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР