Днес (8 март) е Международният ден на жената (IWD), тъй

...
Днес (8 март) е Международният ден на жената (IWD), тъй
Коментари Харесай

Най-добрите фокусирани върху жените филми и предавания на Disney+ за гледане на Международния ден на жената

Днес (8 март) е Международният ден на дамата (IWD), защото хората по света почитат обществените, културни и политически достижения на дамите. Но в случай че не сте сигурни по какъв начин да отпразнувате деня, за какво не се отпуснете и не се насладите на една от многото истории, фокусирани върху дамите, които се излъчват в Disney+.

Стриймърът от The House of Mouse може да се похвали с подредена библиотека от филми и излъчвания, налични за поточно предаване в този момент, които показват необятна гама от завладяващи женски герои, на които всеки може да се наслаждения. Disney+ разполага с всичко, от което се нуждаете, с цел да отпразнувате IWD, от завладяващи и вдъхновяващи истории за дами от действителния живот, филми и излъчвания с основни женски функции и излъчвания, основани и водени от дами.

На цялото това наличие можете да се наслаждавате с Disney's нова промоция „ Epic Movies, Epic Offer “, която разрешава на членовете да предават поточно хитови филми и излъчвания за еквивалента на 50 пенса на седмица. Както...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР