Днес (6-и юни) се проведе публично представяне на проект „График

...
Днес (6-и юни) се проведе публично представяне на проект „График
Коментари Харесай

Проектът на График за движение на влаковете за периода 2018/2019 г. беше обсъден в София

Днес (6-и юни) се организира обществено показване на план „ График за придвижване на влаковете за интервала 2018/2019 г.”. Събитието се провежда от „ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД и се организира в постройката на Националния дом на науката и техниката (НДТС) в София.

В срещата взеха присъединяване представители на регионални и общински администрации, специалисти от Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията, Национална компания „ Железопътна инфраструктура “, както и членове на Федерацията на научно-техническите съюзи.

Събитието се организира за да бъде реализиран градивен разговор и оптимални резултати за всички заинтригувани страни по повод създаването на съответни и насочени към потребностите на жителите национални и районни транспортни схеми. На обществените разисквания на плана на новия График за придвижване на влаковете обичайно се канят представители на локалната власт, които да бъдат осведомени с плана на разписанието на един по-ранен стадий.

В началото на мероприятието шефът на „ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД, Пламен Пешаров, изрази своята признателност към всички, които са се отзовали на поканата във връзка представянето на плана за новото разписание на влаковете. Пешаров съобщи, че националният железопътен транспортьор е отворен за разговор по отношение на условията на общинските администрации. Управителят добави, че стремежът на сдружението е ориентиран към усъвършенстван график в интерес на клиентите на БДЖ.

Това е първата среща от поредност разисквания, които „ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД провежда, с цел да се реализира по-голяма осведоменост на обществеността по отношение на правенето на оптимално комфортни и ефикасни схеми за превоз на пасажери. В края на месец август ще бъдат систематизирани всички получени мнения, изпратени от локалните управляващи.

Основен ангажимент на националния железопътен транспортьор е да обезпечава качествена услуга на жителите. Именно по тази причина мениджърският екип на „ БДЖ–Пътнически превози” ЕООД аргументира тезата си по време на събитието, че най-благоприятен годишен График за придвижване на влаковете може да бъде направен единствено при тесни партньорски връзки, интензивна връзка, положително взаимно схващане и съответни задължения на страните.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР