Днес, 5 септември, е специален ден за семейството на принц

...
Днес, 5 септември, е специален ден за семейството на принц
Коментари Харесай

Първият учебен ден на принцеса Шарлот

Днес, 5 септември, е специфичен ден за фамилията на принц Уилям и Кейт Мидълтън - п ървият образователен ден на щерка им Шарлот. В идващите години тя ще натрупа познания и умения в същото учебно заведение, където е и батко й Джордж.

Thomas`s Battersea е елитното образователно заведение в Лондон, което херцогът и херцогинята на Кеймбридж избраха за двете си деца. Таксата за един период е към 8000 хиляди $ , като за дребната принцеса Уилям и Кейт ще получат отстъпка, тъй като е второ дете от фамилията, което се образова там.

Шарлот е единствено на четири години, само че е задоволително огромна за подготвителните класове. На същата възраст беше и първият образователен ден на принц Джордж преди две години.
 Снимка 441500

Тогава майка му не съумя да участва поради утринно неразположение по време на третата си бременност, само че през днешния ден гордо държеше двете си деца за ръка, облечена в рокля на Michael Kors за 250 $.
 Снимка 441497

Както всеки първокласник, и дъщерята на Уилям и Кейт в началото бе обезпокоена и срамежливо се криеше зад полите на майка си . След това се срещна с директорката на образователното заведение, която персонално посрещна най-известните си възпитаници, и напрежението лека-полека отстъпи място на еуфорията.
 Снимка 441499

 Принц Джордж, уроците по балет и кой се присмя на сина на Уилям и Кейт
Защо се присмяха на принц Джордж

И кой го отбрани

В учебно заведение ще се обръщат към Шарлот не с благородническата й купа, а с " Шарлот Кеймбридж ". Тя бъде в клас с още 20 деца. Двамата с брат й Джордж носят обичайните униформи на учебно заведение, с които по никакъв метод няма да се разграничават от останалите възпитаници, макар че са трети и четвърти по линията за заместничество на английската корона, написа Daily Mail.

Princess Charlotte arrives for her first day of school at Thomas’s Battersea, joining her older brother Prince George. pic.twitter.com/8l63WEjzcw
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) September 5, 2019
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР