Днес (5 октомври) в Окръжен съд - Благоевград ще се

...
Днес (5 октомври) в Окръжен съд - Благоевград ще се
Коментари Харесай

Съдът гледа мярката задържане под стража на двойния убиец от Благоевград

Днес (5 октомври) в Окръжен съд - Благоевград ще се преглежда мярката " задържане под стража " на двойния палач Илия Априлов, който през нощта на 4-и октомври умъртви майка си и татко си по изключително нечовечен метод, нанасяйки им голям брой удари с тесла. Въпросът, който всички си задават е вменяем ли е отцеубиецът от Благоевград?

24-годишният студент в ЮЗУ Илия Априлов е задържан за убийството на родителите си в Благоевград. Повдигнато му е и обвиняване за палеж и за кражба на кола. Априлов е прочут в града като разпален фитнес фанатик. Припомняме, че в нощта на 4-и октомври труповете на родителите му бяха открити с рани по главите, а фамилният апартамент разпален. Априлов е откраднал и бус, с който направил злополука и по този начин попаднал в ръцете на служителите на реда. Огнеборците, които гасили пожара първи са намерили труповете на мъжа и дамата.
 Две обвинявания за арестувания за убийството на родителите си мъж Две обвинявания за арестувания за убийството на родителите си мъж
Задържаният за убийството на родителите си 23-годишен мъж от Благоевград се е възползвал от правото си да не дава пояснения, арестуван е...

Илия бе арестуван и в следствие направи цялостни признания след брилянтна работа от страна на оперативните служащи и проверяващите служители на реда от 02 районно ръководство на полицията. Каква ще бъде защитната защита на защитничката му адв. Георгиева следва да разберем. Въпросът, който стои на дневен ред е - вменяем ли е Илия Априлов? Криминалисти настояват, че е допустимо младежът да е бил под въздействието на мощни анаболи и опиати.

Случаят провокира извънредно отвращение и потресе благоевградската общност. Ако се окаже, че младежът не е бил неуравновесен, може да получи една от най-тежките присъди за действието си- пожизнен затвор без подмяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР