Днес 40-тия си рожден ден ще празнува шведската легенда на

...
Днес 40-тия си рожден ден ще празнува шведската легенда на
Коментари Харесай

Легендата Златан Ибрахимович на 40!

Днес 40-тия си рожден ден ще чества шведската легенда на международния футбол Златан Ибрахимович! Направилият доста мощна кариера в куп европейски и освен грандове продължава да играе и бележи по европейските футболни терени и на тази тази възраст с екипа на Милан, където кара своя трети интервал.

Очакваше се Ибра в идната седмица да играе още веднъж и за шведския народен тим, откакто бе поканен, само че той отклони поканата.

Ибрахимович, с изключение на с футболните си умения, в годините натрупа известност измежду футболните почитатели по света с благородни действия, куриозни обстановки, скандални изявления и... със своите татуировки.

Отличителна негова линия, отвън футболните му качества, е голямото му самочувствие. Неведнъж впечатляващият голмайстор е заявявал, че с нищо не е по-слаб от неговите съвременници Кристиано Роналдо и Лионел Меси, които неведнъж завоюваха " Златната топка " в някаква степен и за негова сметка.

На нас остава да му пожелаем здраве, шанс, триумфи и футболно дългоденствие. А за какво не и да го забележим като треньор в някакъв миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР