Днес, 4 октомври (вторник) по БНТ 1 започва финалният сезон

...
Днес, 4 октомври (вторник) по БНТ 1 започва финалният сезон
Коментари Харесай

Започва финалният сезон на хитовия сериал „Викингите“ по БНТ 1

Днес, 4 октомври (вторник) по Българска национална телевизия 1 стартира финалният сезон на сериала „ Викингите “, който ще продължи да се излъчва всяка делнична вечер от 23:25 ч.

Легендата за канадският сериал „ Викингите “ доближава своя край с последните епизоди наситени с доста екшън и кървави разкрития. Лентата ще разкрие, че борбата за Категат ще завърши, като Ивар ще убие Бьорн. В лагера на княз Олег ще доведат двама пленници – крал Харалд и крал Олаф. Олег ще реши да резервира живота на крал Харалд, само че ще убие крал Олаф. С тази задача той ще натовари младия княз Игор - престолонаследника. В Категат ще дойдат ярловете, призовани от Бьорн да пазят Норвегия, като някои ще минават на страната на русите. Едната жена на Бьорн - Ингрид, ще бъде насилена от крал Харалд, а Бьорн ще бъде смъртно ранен, само че за последно ще облече ризницата си и по този начин викингите ще отхвърлен русите, които ще си заминат. Одер ще му опише истината на Убе, че Кжетил и синът му са умъртвили най-хладнокръвно фамилията на Ивънд, а Кжетил ще убие и щерка си Од.

Режисьор на хитовия сериен филм „ Викингите “ е Стив Сейнт Лежър. В основните функции феновете ще видят Катрин Уиник, Аликзандър Лудвик, Алекс Хьог Андерсен, Марко Илсьо, Джордан Патрик Смит, Петер Франзен и други.

Гледайте финалният сезон на сериала „ Викингите “ от 4 октомври, всеки работен ден от 23:25 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР