Днес, 3 юли от 18:00 часа в Римски терми Варна

...
Днес, 3 юли от 18:00 часа в Римски терми Варна
Коментари Харесай

„Истински жени“ тази вечер в Римските терми във Варна

Днес, 3 юли от 18:00 часа в Римски терми Варна ще се състои едно забавно и новаторско за града ни събитие, което ще събере, разнообразни по възраст и специалности, в едно шоу-ревю.

“Всички ние дефилираме в всекидневието, само че е предизвикателство за всяка дама най-малко един път в живота си да го направи на подиум.

Постарахме се да подчертаем Усещането за жена посредством нашите облекла и бижута. “, споделят Анета и Ваня, които са поканили разнообразни дами, без професионален опит в дефилето, на възраст от 17 до 60+.
Близо 50 дами ще дефилират в творбите на Анета Драганова и Ваня Колева в най-истинския тип Жена, научи Moreto.net

По време на събитието в унисон с концепцията за преработване и резистентност на модата – ще бъдат употребявани възглавници, направени от непотребни плетива.

Анета Драганова е позната на варненци със своите бутикови мултифункционални плетива, и " облечените дървета и улични лампи " във Варна. Творенията й зареждат с доста цветно въодушевление, наслада и магии. Това са ръчно плетени облекла, основани с доста обич, фикция и гений от изобретателната, артистична и вдъхновяваща Анета. Ваня Колева твори атрактивни бижута без ограничавания във форми и материали, техниките, които употребява също са разнообразни, само че едно е ясно – бижутата й постоянно са „ Уау!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР