Днес, 29 декември служебното правителство на Радев ще приеме допълнително

...
Днес, 29 декември служебното правителство на Радев ще приеме допълнително
Коментари Харесай

Нинова нападна президента: Радев направи коледен подарък на войнолюбците и забрави за работещите и бедните

" Днес, 29 декември служебното държавно управление на Радев ще одобри в допълнение съглашение към към този момент подписания контракт за даване на оръжие за Украйна. Бързат сред празниците, тихомълком да решат, че ще има още и още оръжия, само че към този момент ще минават през Народно събрание “.

Това разгласи в профила си във Фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Разбира се, описът още веднъж ще бъде засекретен “, показва тя.

" А единствено преди месец говореше, че с подобен акт България ще бъде въвлечена във война. И това ли е най-спешно в този момент? А цената на газ с 35% нагоре от началото на новата година? А на водата с 22%? А цените на храните и главните артикули? Решението на държавното управление през днешния ден трябваше да бъде за нарастване на минималната работна заплата на 50% от междинната от първи януари 2023 година Половин милион българи, които са работещи небогати, чакаха това решение “, твърди социалистката.

" Днес трябваше да се одобри определението енергийно безпаричен и да се даде поддръжка за тези фамилии. Можеха да одобрят и обещания от президента закон за контролиране на цените, който да противодейства на спекулата. Уви, вместо тези потребни за народа решения, служебният кабинет избра в последните дни на годината да се занимава с оръжия за Украйна. Румен Радев направи коледен подарък на войнолюбците и не помни за работещите, слабите и бедните “, приключва тя рецензията си към президента и служебния кабинет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР