Днес, 29.01.2021 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев

...
Днес, 29.01.2021 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев
Коментари Харесай

Гешев разкри приоритетите си за 2021 г. пред прокурори и следователи от Русе и Бяла

Днес, 29.01.2021 година, основният прокурор на Република България Иван Гешев взе участие в онлайн работно заседание с магистратите от Окръжна и Районна прокуратура-Русе, със следователи от Следствения отдел на Окръжна прокуратура-Русе и прокурорите от Териториално отделение-Бяла.

Във видеоконферентната среща присъединяване взеха и заместниците на основния прокурор при ВКП Даниела Машева, Красимира Филипова и Пламена Цветанова.

Срещата е следващата в границите на обиколката на основния прокурор в петте апелативни региона в страната, само че се организира онлайн поради противоепидемичните ограничения против разпространяването на Covid-19.

В хода на диалозите с магистратите и административното управление Иван Гешев разиска целите на прокуратурата през актуалната година с акцент противодействието на стандартната престъпност, битката с корупцията и изискванията на работа на магистратите.

Главният прокурор изрази признателност към прокурорите и правосъдните чиновници от апелативния регион за ангажираността им в благотворителните акции на Прокуратура на Република България, Асоциация на прокурорите и Камара на следователите в България, в поддръжка на битката с пандемията от ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР