Днес, 28 юни в зала Европа на Фестивален и конгресен

...
Днес, 28 юни в зала Европа на Фестивален и конгресен
Коментари Харесай

Мюзикълът „Автобиографията на един скенер“ с премиера тази вечер във Варна

Днес, 28 юни в зала Европа на Фестивален и конгресен център ще се състои премиерата на мюзикъла „ Автобиографията на един скенер “.

Автор на музиката и сюжета на спектакъла е младият създател Стефан Петров, режисьор е Каис Бармауи.

В основните функции вземат участие: Симеон Владов, Ралица Ковачева – Бежан, Стефан Петров, Иванжелин Петрова и младите артисти Давид Крумов и Девора Крумова.

„ Автобиографията на един скенер “ е музикален театър, в който са включени 15 авторски поп-рок композиции, танци и мултимедия. В него Стефан Петров споделя своята история за мястото на индивида под слънцето. Младият мъж търси своята специалност, само че казусът му е, че не може да избере една, тъй като има прекалено много разнородни ползи. Опитвайки се да откри своето място в живота, той се сблъсква със своите психически контузии от детството и схваща, че е от редкия тип хора, наречени – скенери.

За младата си възраст – 27 години, основният воин минава през футбол и още 10 спорта, приключва курсове за крупие, моряк, неделно учебно заведение, предприемачество, радиестезия, финансова просветеност, арканология… Работи като продавач на обувки, сервитьор, аниматор, барман, готвач, моряк, артист, брокер на недвижими парцели, артист, общ служащ на градеж, психолог, учител по меморика, ментална аритметика, либерика, китара, спектакъл, музика…. Учи в четири университета: мениджмънт в Икономически университет – Варна, актьорско майсторство в НАТФИЗ, логика на психиката в Бургаски свободен университет и музикална педагогика в Шуменския университет.

Мюзикълът „ Автобиографията на един скенер “ е история за търсенето на предопределение, разказана от първо лице, с музика онлайн. Много младежи ще разпознаят себе си в основният воин, тъй като той минава през любопитни търсения и фантазии. По пътя си среща доста другари, предатели, препоръки, поддръжка, подхлъзвания и опора.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР