Днес, 28 януари 2022 г,. Районна прокуратура – Хасково –

...
Днес, 28 януари 2022 г,. Районна прокуратура – Хасково –
Коментари Харесай

Съдят двама чужденци, установени да превозват 3080 парфюма на защитени търговски марки без съгласието на притежателите

Днес, 28 януари 2022 г,. Районна прокуратура – Хасково – Териториално поделение – Харманли притегли като обвинени А.М., на 23 година, сръбски жител, и С.Ц., на 46 година, турски жител, за потребление в комерсиалната активност без единодушието на притежателите на марките на парфюми, от което са настъпили обилни нездравословни последствия – закононарушение по член 172б, алинея 2 от Наказателния кодекс.

На 27 януари 2022 година по делото е открито, че на автомагистрала „ Марица “ в региона на 79 км в землището на гр. Харманли, обл. Хасково, полицейски чиновници спрели микробус „ Фолксваген Транспортер “. При осъществено претършуване в колата, ръководена от С.Ц., са били конфискувани кашони с 3080 парфюма на предпазени търговски марки. Двамата чужденци не са показали фактури и документи за произхода на стоката. Чужденците са пътували в посока гр. София.

Спрямо двамата обвинени е избрана мярка за неотклонение „ гаранция ““ в размер на 10 000 лв. за всеки един от тях, както и възбрана да напущат рамките на България.

Разследването по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Хасково – Териториално поделение – Харманли.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР