Днес, 28.02.2020г., главният прокурор на Република България г-н Иван ГешевИван

...
Днес, 28.02.2020г., главният прокурор на Република България г-н Иван ГешевИван
Коментари Харесай

Иван Гешев подписа с КНСБ Меморандум за разбирателство и сътрудничество

Днес, 28.02.2020г., основният прокурор на Република България господин Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във и ръководителят на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България /КНСБ/ Пламен Димитров подписаха Меморандум за съгласие и съдействие.

Документът планува взаимоотношение сред Прокуратура на Република България и КНСБ в взаимната им работа за обезпечаване на бърза отбрана и дейно следствие при сигнали за нарушавания на трудови и осигурителни права. Приоритет ще бъде междуинституционалното съдействие, съгласуваност и взаимоотношение, ориентирани към правата на трудещите се – служащи и чиновници, участващи в наказателни, административни и/или цивилен производства, в качеството на потърпевши и/или очевидци.

Световният еврейски конгрес поздрави Гешев за битката против антисемитизма

Страните ще си сътрудничат в региона на използване на интернационалните и европейските стандарти за запазване на правата на трудещите се, и по – особено в случаите, когато тези права са нарушени посредством незаконно посягане, оповестяват от пресцентъра на Прокуратура на Република България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР