Днес- 27 март- следобед в столицата ще се проведе концерт

...
Днес- 27 март- следобед в столицата ще се проведе концерт
Коментари Харесай

Aртисти с благотворителен концерт в помощ на пострадалите в Украйна

Днес- 27 март- следобяд в столицата ще се организира концерт под надпис “С вас сме”. Група създатели отпред с Васил Георгиев-Кръпката и писателя Захари Карабашлиев провеждат благотворителен концерт за взаимност с потърпевшите в Украйна.

Събитието ще се организира в неделя от 16:00 ч. на площад “Александър Батенберг”, а в него ще се включат “Блус трафик”, No more Many more, “Г.М.О Георги Минчев оркестра”, Ники Томов, Иван Лечев, “Джендема”, Валди Тотев, Васко Кръпката и ПББ, Ярослав Кмитко и Павло от Украйна, както и изявени хора на словото. Всички участници се включват в концерта безплатно, а на разнообразни пунктове ще бъдат събирани средства за потърпевшите в Украйна и бежанците, които Фондация “За Доброто” и Ситуационен център “Отворени порти за Украйна” посрещат всекидневно, оповестяват уредниците.

От Столична община оповестиха, че от 01.00 до 24.00 часа на 27.03.2022 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства на паркинга на пл. „ Кн. Александър I “. От 15.00 до 21.00 часа на 27.03.2022 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Цар Освободител “ сред ул.„ Г.С.Раковски “ и пл.„ Независимост “, единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи. Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава постове за надзор и контролиране на придвижването на основните кръстовища.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР