Днес 25 октомври в зала 1 на Икономически университет –

...
Днес 25 октомври в зала 1 на Икономически университет –
Коментари Харесай

Пленумът на Висшия съдебен съвет ще проведе работно заседание във Варна

Днес 25 октомври в зала 1 на Икономически университет – Варна от 09,30ч. Пленумът на Висшия правосъден съвет ще организира работно съвещание във Варна.

На него ще бъдат изслушани административните ръководители на Апелативен съд – Варна, Окръжен съд – Варна, Районен съд – Варна, Административен съд – Варна, Апелативна прокуратура – Варна, Окръжна прокуратура – Варна и Районна прокуратура - Варна. В съвещанието ще вземат участие кметът и основният проектант на Община Варна, регионалният шеф на област Варна и ръководителят на Адвокатски съвет – Варна. Заседанието ще се ръководи от министъра на правораздаването госпожа Цецка Цачева, като съществена тематика е разискване на опциите за решение сградния проблем на органите на правосъдната власт във Варна. 

Мероприятието се провежда в осъществяване на решение на Пленума на Висш съдебен съвет по протокол № 23/20.09.2018 година и ще се организира при " закрити порти “, като се чака да завърши към 11,30ч., когато участниците ще бъдат разполагаем за журналистически въпроси по обсъжданата тематика.  

Членовете на Висшия правосъден съвет ще участват и на тържеството по случай 140-та годишнина от основаването на държавната и правосъдната власт във Варна, което ще се организира още веднъж през днешния ден 25.10.2018г. от 17,30ч. в зала Аула на Икономически университет – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР