Днес, 25 октомври, ще се проведе ОББ Вертикален маратон –

...
Днес, 25 октомври, ще се проведе ОББ Вертикален маратон –
Коментари Харесай

ОББ Вертикален маратон предизвиква за благородна кауза

Днес, 25 октомври, ще се организира ОББ Вертикален маратон – емблематичната постройка с височина от 95 метра, ОББ Милениум център, дом на фирмите от КВС Груп в България, ще се трансформира в хазаин на нетрадиционна конкуренция. Всички гости в този ден ще имат опцията да изпитат куража си – 24-те етажа на централата ще ги чакат, заредени със сили и откровена мотивация, тъй като след 17:00 ч. единственият метод да се придвижат в постройката ще бъде да употребяват стълбите.

ОББ Верикален маратон е закриващото събитие на ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните сдружения на ОББ, с които „ Синият екип “ на банково-застрахователната КВС Груп от цяла Европа сплотява силите си в предизвикването да измине дистанцията до Луната и назад в името на благородни дела.
 Десетки хиляди чиновници на КВС Груп от 6 страни, в това число България, подкрепени от сътрудници, клиенти и другари извървяха дружно над 384 400 км – дистанцията от Земята до Луната в името на благородни дела от всяка страна

След сполучливо усъвършенстван връх на Гинес през месец март екип “Синьо “ на сдруженията, част от белгийската банково-застрахователна група KBC, си сложи още по-висока цел – чиновниците от всичките 6 страни, в които групата участва, дружно с другари, семейство, клиенти и сътрудници, да доближат Луната. Чрез особено създадена за задачата платформа TEAM BLUE CONNECTS чиновници, клиенти и сътрудници на Групата можеха да се включват в спортни събития и самобитно да подаряват изминатите от тях километри.

В подмяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще подари средствата за локални дела. В България набраните суми ще бъдат дарени за идеите „ История с бъдеще: висше обучение за повече български деца “, ОББ StartUp, Българската Коледа, Фондация because и съдружие „ Деца с онкохематологични болести “.

На 4-ти октомври постигането на задачата стана факт. Хилядите запалянковци, които се включиха в TEAM BLUE CONNECTS предизвикването, записаха 397 481 км, с което освен извървяха пътя до Луната, само че и предизвикаха слагането на нова цел – самобитно завръщане вкъщи – с други думи прибавянето на още 384 400 км към крайния резултат.

ОББ Верикален маратон е закриващото предизвикателство за България където ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните сдружения на ОББ способстваха с над 20 лични и партньорски събития, в които присъединяване взеха хиляди запалянковци.

Събитието ще бъде съпроводено с публична гала, на която Йохан Тейс, основен изпълнителен шеф на KBC Груп ще заяви онлайн резултатите от TEAM BLUE CONNECTS предизвикването с връзка, която ще се излъчва в централните ръководства на КВС Груп във всяка страна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР