Днес, 24 март, близки и приятели на убития Димитър Малинов

...
Днес, 24 март, близки и приятели на убития Димитър Малинов
Коментари Харесай

Цалапица иска справедливост: Хората излизат на протест днес заради убития Димитър Малинов

Днес, 24 март, близки и другари на убития Димитър Малинов от Цалапица още веднъж излизат на митинг. Те упорстват за правдивост и прекъсване на беззаконието. 

Протестът е плануван с начален час 16 ч. в центъра на Цалапица.



В четвъртък Окръжният съд остави обвинявания за убийството Рангел Бизюрев за непрекъснато в ареста. 

Обвиняемият за убийството на Митко е Рангел Бизюрев, който предходната седмица за първи път даде показания пред съда, откакто бе докаран в България след няколко месеца укриване зад граница.  

Според показания му до гибелта на Димитър се е стигнало след счепкване и сборичкване сред двамата, като Рангел блъснал 4 пъти по тялото Митко, а не по главата. 

Междувременно майката на Митко - Атанаска Бакалова, разгласи в обществените мрежи, че във вторник, на 26 март, ще има митинг пред прокуратурата от 10:00 ч.

" Ние не сме съгласни с държавния обвинителен акт по член 294 за персонално укривателство! Делото е планувано от 13.30ч! Участниците в убийството на Димитър Малинов имат спорни показания!!! Искаме качествени разпити от криминолози и психолози!!! Няма да спрем да търсим СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА МИТКО!!! Всички участници в убийството с доживотни присъди това е единственото за което ще се борим!!! Аз съм Митко и няма да мълча!!! Нито един повече!!! ", написа Атанаска Бакалова във Facebook.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР